Paus Joannes zamelt kleding en textiel in

kledingHaaksbergen – Basisschool Paus Joannes zamelt woensdagochtend 16 november kleding en textiel in. Met de opbrengst van de actie worden allerlei zaken voor de kinderen op school gekocht.

Eigenlijk mag alle textiel ingeleverd worden. Van kleding tot schoen en laarzen, maar ook beddengoed en gordijnen. Handdoeken, hoeden en petten, riemen, zachte knuffels, tassen en vitrage. De ingeleverde goederen hoeven er niet mooi of “zo goed als nieuw” uit te zien, want alles wordt hergebruikt. Als het niet herdraagbaar is, kan er wat anders gemaakt van worden.

Matrassen, natte kleding en poetsdoeken, vloerbedekking, vodden en zwaar vervuild textiel of afval kan niet ingeleverd worden. Ook hard plastic speelgoed kan niet ingeleverd worden. Om te voorkomen dat de spullen nat worden of beschadigd raken, is het handig de in te leveren kleding in een afgesloten plastic zak aan te bieden.

De goederen kunnen op woensdagochtend van 8.15 uur tot 9.00 uur aangeboden worden op het schoolplein van basisschool Paus Joannes aan de Benninkstraat.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!