Pater Moeskroen viert Fiesta in Theater de Kappen

Pater Moeskroen
Pater Moeskroen komt na een aantal jaren van afwezigheid terug naar Haaksbergen voor een optreden. Op de planken van Theater de Kappen geeft Pater Moeskroen de voorstelling Fiesta.

Fiesta belooft feest en een feestje zal het zeker worden. De band, bekend van ‘Laat Maar Waaien’ en ‘Whiskey is the Duivel’ neemt de luisteraar mee aan de hand van nieuwe nummers en oude bekenden. De hele avond is een sfeer vol folk, feest en humor gegarandeerd. Tijdens de voorstelling zal de thin whistle en de accordeon tenmindden van het uitgebreide instrumentarium van ‘De Paters’ centraal staan.

Kaarten voor de voorstelling op 17 februari om 20.00 uur à € 19,50 (inclusief gratis pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling. De zaal opent om 19.30 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]