Overvaller tankstations blijft vast zittten

De 42-jarige man uit Haaksbergen die vast zit voor vier overvallen op tankstations, waarvan twee in Haaksbergen, blijft voorlopig vast zitten. Dat meldt RTV Oost.

De rechtbank in Almelo bepaalde dat de man voorlopig niet vrij komt. De man wordt verdacht van het plegen van overvallen op twee tankstations in Haaksbergen, één in Haarlem en één in Amstelveen. In maart bedreigde hij een medewerkster van het tankstation aan de Goorsestraat in Sint Isidorushoeve met een mes. De overvaller ging er toen vandoor met de kassalade en de auto van de medewerkster. Die auto werd in Haaksbergen teruggevonden. De man wordt ook verdacht van de gewapende overval op het tankstation aan de Hengelosestraat in Haaksbergen. Daar werd de omgeving een tijd lang afgezet omdat de man lopend vluchtte.

Uiteindelijk bleek uit onderzoek dat de man ook betrokken was bij twee andere overvallen in Noord-Holland. De rechtszaak gaat op 16 oktober verder. Tot die tijd blijft de man vast zitten.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden