Ouderen ontmoeten elkaar bij Bon Boys

ouderen

Foto: Noaberpoort, v.l.n.r. Henny Karsenberg (Bon Boys), Nienke Schuppers (Noaberpoort), Jeannette Henst (vrijwilliger), Richard Migchielsen (Bon Boys), Marco Rosema (Wijkracht) en Ton Harmsen (Noaberpoort)

Haaksbergen – Voetbalvereniging Bon Boys stelt haar kantine aan de Kolenbranderweg ter beschikking aan het ouderenwerk van de Noaberpoort. Ouderen uit de Veldmaat en de omliggende buurten kunnen vanaf januari iedere dinsdag naar de kantine voor ontmoeting, beweging en een maaltijd.

Ouderen worden vanaf dinsdag 10 januari om 9.30 uur ontvangen door de diverse vrijwilligers. Na een kopje koffie of thee gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek en ondernemen ze een activiteit. Er worden diverse bewegingsactiviteiten, creatieve activteiten, maar ook recreatieve activiteiten aangeboden. Om 12.00 uur wordt een warme maaltijd opgediend. Deze maaltijd wordt bereid en geserveerd door vrijwilligers en kost € 6,50 per deelnemer. De bijeenkomsten worden rond 13.00 uur weer afgesloten.

Het bestuur van Bon Boys is bijzonder verheugd dat zij hun accommodatie voor dit doel ter beschikking kunnen stellen. Op deze manier kan de vereniging bijdragen aan het welzijn van ouderen in de gemeenschap. Het ouderenwerk van de Noaberpoort vindt het erg belangrijk dat ook in Haaksbergen Noord een dergelijke voorziening voor ouderen is. Op maandag en donderdag zijn er al ouderenactiviteiten in Theater De Kappen en op donderdag is een activiteit in Sint Isidorushoeve bij ’t Meuken. Al deze activiteiten hebben veel belangstelling en er was dus ruimte voor uitbreiding.

Ouderen die graag mee willen doen kunnen zich (laten) melden bij de Noaberpoort. De Noaberpoort is telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur via telefoonnummer (053) 57 34 589. Het volstaat om naam, adres en telefoonnummer door te geven. Opgeven per e-mail kan ook, door een e-mail te sturen naar Ton Harmsen onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Er zal dan teruggebeld worden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!