Oud-eigenaar De Biester steekt eigenaar nieuwe eetcafé Bianca’s hart onder de riem

buurt

Foto: Facebookpagina Bianca’s

Oud eigenaar Marc Westendorp van De Biester aan de Enschedesestraat steekt de nieuwe huurder van het pand een hart onder de riem. Bianca Sibums eetcafé Bianca’s opent pas op 19 december, maar nu al roept ze op haar Facebookpagina buurtbewoners op zaken met haar te regelen in plaats van met de gemeente.

Sibum geeft aan dat ze liever heeft dat omwonenden aan haar iets vragen over haar e-mailadres en niet bij de gemeente. Ze geeft aan haar oude e-mailadres nog te gebruiken, waar de naam van haar ex-partner in voor komt.

Moeilijke buurt
De buurt rondom het eetcafé aan de Enschedesestraat staat bekend als een moeilijke buurt. Ook voormalig uitbater Marc Westendorp van De Biester had regelmatig last van de buurtbewoners. Hij steekt Sibum een hart onder de riem: ‘Omwonenden vragen om dingen netjes en op een menselijke manier op te lossen. Geloof me gebed zonder einde… Alles en dan ook werkelijk alles proberen ze uit de kast te halen om het je moeilijk te maken. Tot grote en zware leugens aan toe.’

buurt

Afbeelding: Schermafdruk Facebook Bianca’s

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”14839″]