Optisport De Wilder helpt met goede voornemens voor 2016

ZwemmenHaaksbergen – Zwembad De Wilder aan de Scholtenhagenweg wil iedereen helpen met het volhouden van de goede voornemens en komt daarom met een kortingsactie.

Gedurende de maand januari is bij het zwembad een 25-badenkaart voor het banenzwemmen te koop met 10 euro korting. De 25-badenkaart is een jaar geldig en geeft daardoor een stimulans om minimaal één keer in de twee weken baantjes te zwemmen. Door de korting kost de kaart slecht 102,20 euro.

Naast de kortingsactie voor het banenzwemmen blijft het ook in 2016 mogelijk om op andere manieren te bewegen, door mee te doen aan één van de vele lessen die door de weeks worden gegeven. Van Aquajogging en Aquaspinning tot Aquatrimming en Aquabootcamp, voor elk niveau is een bijpassende activiteit. Meer informatie over het volledige lesprogramma van het zwembad is te vinden op de website van De Wilder.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.