Opnieuw zwemvierdaagse bij De Wilder

zwemvierdaagseHaaksbergen – De zwemvierdaagse gaat maandagavond voor de elfde keer van start in Recreatiebad De Wilder aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen. Ook dit jaar wordt de vierdaagse georganiseerd door zwemvereniging Scholtenhagen.

De verwachting is dat ook dit jaar honderden mensen vier dagen het water induiken om tien of twintig baantjes te zwemmen. Ook dit jaar zullen de deelnemers van de VASH als eerste van start gaan van de zwemvierdaagse.

Elke avond is er naast het zwemmen een leuke randactiviteit georganiseerd. Op maandagavond zal een grote lobster het water onveilig maken, terwijl op dinsdagavond er de gelegenheid is om, met professionele begeleiding, een proefduik te maken onder water. De woensdagavond staat in het teken van mini-waterpolo en onderwaterhockey en donderdags zorgt installatiebedrijf Borggreve voor een groot opblaasspektakel. De vrijdag staat in het teken van een discoshow verzorgd door Glorious Music.

Naast de activiteiten in het zwembad is het ook dit jaar mogelijk om mee te doen aan het etalagespel. Iedere deelnemer ontvangt een eigen lotnummer waarmee in de etalages van diverse Haaksbergse ondernemers gezocht kan worden naar een mogelijke prijs. Aan de loterij doen tal van ondernemers in Haaksbergen mee, waardoor de zwemvierdaagse voor heel Haaksbergen een feestje wordt.

Inschrijven is nog tot en met dinsdag mogelijk in het zwembad.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.