Opening Kolenbranderweg en Ovonde met ‘tennissers’

Ovonde
Het nieuwe stuk van de Kolenbranderweg en de aansluiting op de Noordsingel, de Ovonde, zal aanstaande dinsdag officieel worden geopend door wethouder Annette Nijhuis. Op de Ovonde zijn de rekken met afbeeldingen van de tennissers geplaatst die daar eerst op de rotonde stonden.

Nijhuis zal de weg rond 9.00 uur, na een korte toespraak, op ludieke wijze openen. Het is een kortdurend programma dat aansluit op de diverse activiteiten die door Rijkswaterstaat zijn georganiseerd in het kader van de Publieksdag N18 die om 10.00 uur start.

De Ovonde en de realisatie van de aansluiting op de N18 via de Kolenbranderweg zijn mede tot stand gekomen dankzij financiële bijdragen van de provincie Overijssel en Regio Twente. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden verricht op en rond de Ovonde.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Kornuiten
Troel