Open dag na verbouwing Alivio Personal Training groot succes

Alivio

Foto: Alivio Personal Training

De open dag die gehouden werd bij Alivio Personal Training aan de Sterrebosstraat was erg succesvol, zo laat eigenaresse Marieke Bomers weten. Na een flinke verbouwing kon iedereen komen kijken naar de mogelijkheden die geboden worden: ‘Onze tweede trainingsruimte is nu geopend. Vorig jaar zijn we gestart met Miha Bodytec training en nu is het ook mogelijk om Small group training en personal training te volgen’.

Alivio Personal Training is geschikt voor training in kleine groepen, met zijn tweeën of alleen. Alivio geeft onder andere Miha Bodytec training en onderscheidt zich van andere trainingsmogelijkheden door de persoonlijke aanpak. Het resultaat van de sporter staat centraal en de begeleiding helpt door kennis en passie over te brengen en te motiveren. Door gebruik te maken van de trainingsprogramma’s is het mogelijk om drie uur lang trainen af te ronden in twintig minuten.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]