Open dag De Kappen tijdens Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend

Foto: Beeldscherp Media

Tijdens het Nationaal Theaterweekend houdt Theater De Kappen aan de Sterrebosstraat een open dag. Naast de open dag zijn er diverse activiteiten tegen gereduceerde prijzen. Het doel van het Nationaal Theaterweekend is om meer mensen de magie van het theater te laten beleven.

Zaterdag
De open dag zal gehouden worden op zaterdag 27 januari van 12.00 tot 17.00 uur. De gehele middag zijn er activiteiten en is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen. Zo repeteren de Clippers Crew Singers van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het theater en treedt het vrouwenkoor Et Cetera op in Kunstzaal Achterom van 14.00 tot 15.00 uur. In Achterom is dan ook de expositie van Wiebe Bloemena te bekijken. In het theatercafé is het mogelijk om heerlijke Surinaamse hapjes te proeven ter promotie van de kookworkshop die gehouden zal worden in De Kappen. Er zullen doorlopend optredens zijn van studenten van PopScool Twente en het theatercafé wordt dan ook voor deze dag omgedoopt in het PopScool Café.
In het kader van het Nationaal Theaterweekend zal Esther Groenenberg een voorstelling geven over Carole King. Carole King was één van de vrouwen die haar mannetje stond in de muziekwereld in de jaren zestig. Zij schreef talloze hits voor andere artiesten, waaronder A Natural Woman, You’ve got a friend en The Locomotion. De voorstelling is deze dag te bezoeken voor een speciale prijs van 10,00 euro.

Zondag
Frozen, De meest succesvolle Disneyfilm aller tijden, zal zondagmiddag om 14.30 uur gedraaid worden in het theater. De film gaat over prinses Anna die op zoek gaat naar haar gevluchte zus Elsa. Voorafgaand aan de film, om 14.00 uur, zullen de leerlingen van Theaterschool Luna optreden. De Pubquiz Haaksbergen, die om 18.30 uur gehouden zal worden, heeft speciaal ter gelegenheid van het Theaterweekend, het thema theater.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]