Open dag bij nieuw gezondheidscentrum in oude bibliotheek

De voormalige bibliotheek aan de Bouwmeester is al enige tijd een zorgverzamelgebouw. Vrijdag werd Gezondheidscentrum De Bouwmeester officieel geopend en zaterdag kan iedereen kennismaken met de eerstelijns zorg die geboden wordt.

De vele boeken hebben plaatsgemaakt voor vele manieren van zorg. Zo zijn huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, podologen, logopedisten, diëtisten en nog veel meer zorgaanbieders gevestigd in het pand. De verschillende zorgtakken werken ook onderling samen. Uitgangspunt is om dicht bij huis, onder één dak een zo goed mogelijke zorg aan te bieden aan de mensen die dat nodig hebben.

De open dag is op zaterdag 30 juni van 10.00 tot 14.00 uur. De dag staat in het teken van gezelligheid en de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken. Er zijn verschillende dingen te zien en te horen en er is ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden