Opbrengst verkoop oliebollen voor behandeling zieke Rico-Jay

oliebollenHaaksbergen – De opbrengst van de oliebollenverkoop van de Stichting Rico-Jay to America gaat volledig naar de behandeling van de ernstig zieke Rico-Jay uit Haaksbergen.

De stichting is al dagen druk bezig met het noteren van de bestellingen en hoopt op oudejaarsdag een recordbedrag te kunnen overhandigen voor de zeven jaar oude Rico-Jay, die graag naar Amerika wil voor behandeling van zijn darmproblemen. Met allerhande acties, waaronder een sponsorrit met tientallen motoren en de verkoop van diverse artikelen, is l meer dan tienduizend euro opgehaald, maar er is zeker veertigduizend euro nodig om hem te behandelen.

Oliebollen kunnen op voorhand besteld worden via de Facebookpagina Oliebollen kopen voor stichting Rico-Jay en kunnen op oudejaarsdag opgehaald worden bij Sporthal De Els aan de Trompstraat. Er is keuze uit oliebollen met en zonder krenten en bij het ophalen is het mogelijk om even te blijven genieten van wat lekkers. Betalen kan bij het afhalen, maar kan door geld over te maken (vooraf). Uiteraard mag er ook geld over gemaakt worden zonder dat er oliebollen besteld worden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.