Willie Oosterhuis start crowdfunding Schlagerfestival

Haaksbergenaar Willie Oosterhuis zoekt financiers voor de tweede editie van Schlager Symphonica. Het evenement dat gehouden wordt op Vliegveld Twenthe werd vorig jaar december voor het eerst gehouden.

Oosterhuis, die bekend is van muziekevenementen zoals het Mega Piraten Festijn en de Nacht van het Nederlandse Lied en veel Nederlandse artiesten begeleid, wil internationale artiesten als Frans Bauer naar Schlager Symphonica halen. De artiesten worden tijdens hun optredens begeleid door het Schlager Symphonica Orkest. Ook vanuit België en Duitsland zijn er aanvragen voor het all-in-meezing-schlagerevenement.

Crowdfunding is een alternatieve manier van financieren waarbij de ondernemer minder afhankelijk is van traditionele financiering. Particulieren en andere investeerders kunnen een (klein) bedrag investeren in het bedrijf en ontvangen hierover rente als vergoeding. Deze kleine bedragen vormen samen de totaal gevraagde geldsom om het project volledig te financieren. Vanaf een bedrag van 100 euro is het mogelijk te investeren in de plannen van Oosterhuis en zijn bedrijf. De crowdfunding wordt begeleid door Funding Circle.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden