Ook geldautomaten ABN-AMRO buiten gebruik

geldautomaten
Niet alleen de geldautomaten van de Rabobank worden onder handen genomen, ook de geldautomaten van de ABN-AMRO aan de Salomon Frankenhuisrotonde zijn buiten gebruik. De twee geldautomaten die daar zitten maken plaats voor één nieuwe.

De vestiging van de ABN-Amro in Haaksbergen was afgelopen vrijdag voor het laatst open, omdat er steeds minder bezoekers naar de vestiging toekwamen. Klanten van de ABN-AMRO kunnen bij één van de andere kantoren terecht. Geld opnemen en geld storten zou mogelijk blijven in Haaksbergen, maar dat is pas nadat de werkzaamheden aan de geldautomaten zijn afgerond. G4S, het bedrijf dat ook de geldautomaten vult, zal de werkzaamheden uitvoeren en begint zaterdag met de werkzaamheden.

In het dorp zijn naast de geldautomaten van de ABN-AMRO en de Rabobank ook nog geldautomaten bij de ING Bank (buiten), de HEMA (binnen) en de Albert Heijn (binnen). Bij de Veldmaterstraat is nog een geldautomaat van de Rabobank (buiten) en bij de Emté aan de Ferdinand Bolstraat is ook een geldautomaat te vinden (binnen).

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

Michorius
Kornuiten
Adverteren