Ontsnappen aan de vloek van Hof te Langelo

In een oude melkstal aan de Aaftinksweg is het mogelijk om te ontsnappen aan de ‘Vloek van Hof te Langelo’. De oude melkstal van Henk Wesseldijk en Yolanda del Prado is namelijk omgebouwd tot een escaperoom. Maar dan moet je wel op tijd uit de stal kunnen komen…

Boer Wesseldijk heeft namelijk niet voor niets een nieuwe melkstal gebouwd. In de oude melkstal lijkt een vloek te hangen. Niemand durft de melkstal nog in, om wat daar allemaal gebeurd zou zijn. Zou het te maken kunnen hebben met het verdwijnen van Kiekebeerd de Spokenkieker, tweehonderd jaar geleden toen hij als knecht op de boerderij werkte? Door binnen 60 minuten alle puzzels en opdrachten uit te voeren, is het mogelijk te ontsnappen uit de oude melkstal. Uiteraard zijn alle opdrachten en puzzels gerelateerd aan de boerderij en de koeien die nog buiten rondlopen.

Bij de escaperoom is de mogelijkheid om een kopje koffie, thee of frisdrank te nuttigen met een plak cake erbij. In de omgeving zijn diverse horecagelegenheden te vinden. De escaperoom is geschikt voor volwassenen en kinderen. Voor kinderen is 45 minuten de tijd om de ruimte te verlaten. De vloek is op te lossen door drie tot zeven personen tegelijkertijd. Reserveren kan via de website van Hof te Langelo.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden