Omleidingsroute Goorsestraat gaat open

omleidingsrouteHaaksbergen – De omleidingsroute die aangelegd is naast de Goorsestraat (N347) van Haaksbergen richting Sint Isidorushoeve zal maandagavond in gebruik genomen worden als het weer het toelaat.

De bypass is aangelegd zodat er op de oorspronkelijke weg begonnen kan worden met de benodigde aanpassingen voor de aanleg van de nieuwe N18. De tijdelijke brug die gebouwd is, heeft een hoogte van 4,6 meter, waardoor verkeer hoger dan dat geen gebruik kan maken van de bypass. Op de bypass is de maximumsnelheid 50 km per uur.

Verkeersregelaars die de auto’s de juiste weg moeten wijzen, zijn tot 3 uur aanwezig, maar verwachten dat de bypass nog niet open gaat. Er moet nog belijning getrokken worden, maar daar regent het wat hard voor.

Ook op de Hengelosestraat (N739) is men bezig met het aanleggen van een omleidingsroute, maar deze gaat pas op een later tijdstip open voor verkeer.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!