Nomineren sportkandidaten voor sportprijs 2015 mogelijk

Sportprijs

De winnaars van 2014 Foto: Nico Asbroek

Haaksbergen – De jury van Haaksbergse Sportverkiezing 2015 heeft al een aardig overzicht van de diverse kandidaten per categorie, maar hoopt nog steeds op nominaties vanuit het publiek. Het aanmelden van kandidaten voor de sportprijs kan nog tot maandag 7 maart.

De kandidaten die uiteindelijk genomineerd worden door de jury zullen op vrijdagavond 1 april in Theater de Kappen tijdens het jaarlijkse sportgala strijden om de verschillende titels. Alle kandidaten worden beoordeeld op de geleverde sportprestaties in het jaar 2015. De volgende criteria zijn daarbij van belang:

– De genomineerde moet woonachtig zijn in Haaksbergen in het jaar dat de sportprestatie is geleverd (in dit geval dus 2015);
– Men hoeft niet speciaal lid te zijn van een Haaksbergse sportvereniging;
– Beneden de 16 jaar valt men in principe nog onder de categorie sporttalent;
– Alleen Haaksbergse sportploegen ( senioren en jeugd) kunnen worden voorgedragen;
– Sportploeg: alleen het eerste team of elftal kan worden voorgedragen;
– Jeugdploeg: alleen de eerste selectieteams vanaf de D-jeugd tot en met de A-categorie kunnen worden voorgedragen (dus de A1, B1, C1 en D1);
– De jury beoordeelt mogelijke kandidaten niet op het aantal keren dat deze worden voorgedragen, maar op de geleverde prestatie. Eén aanmelding per kandidaat is dus voldoende.

Kandidaten kunnen per mail aangemeld worden bij beleidsmedewerker Sport Niels Hartlief. De mail dient een korte omschrijving te bevatten van de geleverde sportprestaties in 2015 en contactgegevens. De genomineerden worden op 8 maart door de jury bekendgemaakt.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.