Nieuwe voorzitter IKT-Haaksbergen

IKT-Haaksbergen

Foto: IKT-Haaksbergen

Haaksbergen – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst die IKT-Haaksbergen samen hield met Stichting Centrummanagement Haaksbergen en de Haaksbergse Ondernemers Vereniging is Mark Leferink als nieuwe voorzitter geïnstalleerd.

Leferink volgt Peter Bos op, die zeven jaar lang de scepter zwaaide in het bestuur van IKT-Haaksbergen. In totaliteit zit Bos al elf jaar in het bestuur. Leferink is bezig aan zijn tweede bestuurstermijn en zal deze dus afmaken als voorzitter. Door een statutenwijziging zal dit de laatste bestuurstermijn zijn van zowel Leferink als van Bos, waardoor er gekozen is om nu de voorzittershamer door te geven.

De IKT, Stichting Industriële Kring Twente, is opgericht in 1975 en is een grote groep ondernemers die niet alleen hun netwerk delen, maar ook hun kennis en kunde. Dit doen ze onder andere tijdens bijeenkomst met specifieke onderwerpen. De IKT werkt nauw samen met de overheid, de universiteiten en hogescholen. Meer informatie over de IKT is te vinden op de website.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.