Nieuwe sportschool Studio BOX te vinden aan Molenstraat

Of je nu dol bent op bootcamp, kettle bell of knock out, bij Studio BOX kun je alle lessen volgen. Instructrice Stephanie van Malssen maakt in de nieuwe kleine studio gebruik van een aantal materialen, maar vooral van het lichaam zelf.

‘Niet iedereen voelt zich thuis in de sportschool’, vertelt Van Malssen. ‘Toch zijn er heel veel mensen die wel willen sporten, af willen vallen of zich beter willen voelen. Bij Studio BOX kan dat. Het is een veilige plek waar iedereen zich thuis kan voelen en zich niet minder hoeft te voelen omdat je misschien minder sportief bent.’ Naast de lessen in de studio is Van Malssen ook regelmatig buiten te vinden met de bootcamplessen: ‘Het is heerlijk om in de buitenlucht te trainen en gebruik te maken van de mogelijkheden in de natuur’.

Naast instructrice is Van Malssen ook voedingsdeskundige en kan ze mensen adviseren in hun voeding. Elke dag zijn er lessen te volgen bij Studio BOX, zowel in de ochtend als de middag. Inschrijven voor een gratis proefles kan via de website. Daar is ook meer informatie te vinden over de sportstudio. De studio is te vinden aan de Molenstraat en ligt aan de parkeerplaats van het Bakkershoes.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]