Nieuwe getuige na uitzending KRO’s Brandpunt Reporter

Na de uitzending van KRO’s Brandpunt Reporter heeft de Belgische Jeanine van Delft zich gemeld bij de redactie van het programma. De advocaat van de monstertruckchauffeur Rob Oude Breuil ontkende vorige week na de uitzending dat er een ongeluk was gebeurd.

Tijdens de uitzending van het programma werd duidelijk dat het ongeval in Haaksbergen, dat aan drie mensen het leven kostte en veel slachtoffers maakte, niet het eerste ongeval was wat de chauffeur veroorzaakte. In het programma kwamen al twee getuigen aan het woord van een ongeval in Asten in 2010.

getuige

Bron: KRO Brandpunt Reporter

Ook getuige Van Delft zal gehoord worden in de civiele procedure die aangespannen is tegen de chauffeur en de organisator van het evenement. Van Delft vindt de ontkenning van het ongeluk “belachelijk en lasterlijk”. “Er zijn diverse getuigen van het ongeluk”, stelt ze tegenover Brandpunt Reporter.

Een overzicht van alle artikelen inzake het ongeval met de monstertruck is hier te vinden. Een tijdlijn met daarin alle informatie in het kort op een rijtje is hier te vinden.