Nieuw systeem meldingen openbare ruimte

meldingen

Bron: Schermafbeelding Haaksbergen.nl

De gemeente Haaksbergen heeft een nieuw systeem in gebruik genomen voor het doen van meldingen die met de openbare ruimte te maken hebben. Losliggende stoeptegels, kapotte lantaarnpalen en andere zaken zijn duidelijk inzichtelijk dankzij het nieuwe systeem.

In het oude systeem moest de melder veel details zelf doorgeven. Dat hoeft niet meer, het is nu mogelijk om makkelijk een categorie te selecteren en de juiste plek aan te wijzen op een kaart. Meldingen die gedaan zijn, zijn zichtbaar op de kaart zodat meteen te zien is of al melding gemaakt is. Bij het doen van een melding wordt meteen een bericht gestuurd naar de juiste medewerker, aannemer of beherende instantie.

Melding doen
Naast het nieuwe systeem is het nog steeds mogelijk om met de gemeente te bellen. Het meldingsformulier op de website van de gemeente is ook via Haaksbergen Actueel te bereiken via de menuoptie ‘Meldingen’. Via de app van Mijngemeente is het ook mogelijk om via een smartphone meldingen door te geven. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]