MW Schilderwerk uit Haaksbergen in finale Allureklussen van Sigma

Schilder Martijn Wijlens van MW Schilderwerk uit Haaksbergen staat in de finale van de wedstrijd die Sigma Coatings Nederland heeft uitgeschreven. De schilders moesten één project indienen waarbij ze gebruik hadden gemaakt van verfsoort Allure. Wijlens neemt het in de finale op tegen drie andere projecten.

Als Wijlens de finale wint, wint hij een jaar lang gratis Sigma S2U Allure-verf. Voor Wijlens reden om iedereen op te roepen te stemmen. Als het filmpje van Sigma aan het einde van de actieperiode meer ‘hartjes’ heeft dan dat er andere likes zijn, wint hij de wedstrijd. De ‘hartjes’ moeten wel gegeven worden op het filmpje, alleen die stemmen tellen mee.

MW Schilderwerk is onder andere bekend van het schilderwerk van De Kornuiten en dorpswinkel Wildenborg in Buurse. Over de Allure-verf zegt Wijlens het volgende: ‘Je kunt natuurlijk zeggen dat het goed dekt en mooi vloeit, makkelijk te verwerken is en dat het ontzettend mooi glimt. Dat het een eindresultaat geeft waar je trots op kunt zijn! Maar voor ons is het gewoon een FEEST om mee te schilderen!!!!’

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden