Molenstraat en rotonde Hengelosestraat krijgen nieuwe asfaltlaag

Aannemer Abbink uit Boekelo zal de komende week druk bezig zijn op verschillende plekken in Haaksbergen om werkzaamheden uit te voeren aan asfalt. Het gaat om de Molenstraat en de Hengelosestraat.

Molenstraat

Het geasfalteerde gedeelte van de Molenstraat, van de Marijkestraat tot aan de Zeedijk, wordt vanaf maandag 18 juni aangepakt. Tijdens de werkzaamheden is de straat beperkt bereikbaar voor het autoverkeer en wordt omwonenden gevraagd de auto op een andere plek in de wijk te parkeren. De werkzaamheden zullen naar verwachting een week duren.

Hengelosestraat

Ook de Hengelosestraat wordt aangepakt: aan de rotonde op de kruising van de Hengelosestraat en Metaalstraat wordt onderhoud gepleegd. Ook deze rotonde is dan maar beperkt toegankelijk voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Bedrijventerrein Stepelo is tijdens de werkzaamheden nog gewoon te bereiken via de ingang aan de Noordsingel.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden