Meimarkt dit jaar met rommelmarkt, kermis en ‘Made in Haaksbergen’

De traditionele Meimarkt wordt ook dit jaar gehouden in een gezellige omgeving. Het hele centrum is goed gevuld met marktkramen, uitstallingen, eettentjes, demonstraties en optredens van artiesten.

Deze editie van de Meimarkt bestaat onder andere uit een grote kinderrommelmarkt, de kermis met botsauto’s, draaimolen en een funhouse, maar ook uit diverse podia met optredende artiesten, waaronder Droop en The Bössels. Nieuw dit jaar is het ‘Made in Haaksbergen-plein’ waar Haaksbergse ondernemers zichzelf kunnen presenteren met hun innovatieve en duurzame manier van ondernemen. Ook Haaksbergen Actueel zal aanwezig zijn.

De 30e editie van de Meimarkt begint om 10.00 uur. Vanaf 12.00 uur zullen ook de winkels geopend zijn en start de kinderrommelmarkt en de voorjaarskermis. Alle activiteiten van de Meimarkt zijn rond 17.00 uur afgelopen. De horeca is uiteraard nog langer geopend, zodat ook na die tijd er nog de mogelijkheid is voor een hapje en een drankje.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!