Meer dan honderd kunstenaars naar Kunstmarkt Haaksbergen

Meer dan honderd kunstenaars zullen zaterdagochtend aanwezig zijn tijdens de kunstmarkt op en rond de Markt in Haaksbergen. Genoeg reden voor de organisatie om trots te zijn op het evenement.

De kunstmarkt trekt al jaren honderden belangstellenden, ook na de opheffing van de stichting Centrummanagement in Haaksbergen. De huidige organisatie, bestaande uit Jolanda Bouwmeesters, Peter Hannink, Yvonne Korshuize en Erik Loman ging desondanks door met het evenement. Met succes, want dit jaar kunnen ze naast kunstenaars uit Nederland en Duitsland ook kunstenaars uit landen verder weg presenteren. Zo is er komst afkomstig uit Rusland, maar ook uit Nicaragua.

Samenwerking

De organisatie werkt samen met een groep leerlingen van Het Assink Lyceum. Tijdens de markt geven de leerlingen uitleg over hun project over China. Daarnaast wordt ook samengewerkt met de organisatie van Muziek bij de Buren. Dat evenement vindt zelf pas plaats in december, maar als opwarmertje wordt op de kunstmarkt een huiskamer neergezet waarin bezoekers naar een optreden kunnen luisteren.

De kunstmarkt is op zaterdag 4 augustus van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Het straattheater begint om 12.00 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

  1 comment for “Meer dan honderd kunstenaars naar Kunstmarkt Haaksbergen

Comments are closed.