Mart en Stijn uit Haaksbergen genieten van Opkikkerdag

Mart (2 jaar) en Stijn (4) en het gezin genoten zaterdag van een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten.

Mart wordt namelijk behandeld voor een neurologische aandoening. Ook met Stijn heeft het gezin een spannende tijd gehad, hij is namelijk te vroeg geboren met complicaties als gevolg. Dit heeft impact op de kinderen, maar natuurlijk ook op de ouders. Daarom neemt Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding zal het een dag worden die ze niet snel zullen vergeten!
De dag werd begonnen bij het verjaardagsfeest van de Opkikker, met muziek, dansen en veel gezelligheid! Hierna werd meegereden in een echte Truck en werd na een lekkere lunch een kijkje genomen in de kabouterwereld van kabouter Dennenappel. Daar hebben de jongens een brand geblust en hielpen ze de brandweer om een knuffeldier uit een boom te halen. Als afsluiting van de dag hebben ze heerlijk gegeten.

Stichting Opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar wij als Stichting Opkikker bij helpen. Met een keten van kracht zetten wij ons elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Wij helpen met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen we aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat bij ons iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen maken we het verschil in de levens die extra kracht en energie nodig hebben. Meer informatie over de stichting is te vinden op de website Opkikker.nl

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden