Man wordt aangereden door scooter en mogelijk neergestoken

Bij een conflict tussen twee personen op zondagavond 8 juli tussen 23.30 en 23.50 uur is één van de twee personen aangereden met een scooter en gestoken met iets wat waarschijnlijk een mes is. Het incident vond plaats op de Markt. Politie Haaksbergen is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer kwam de mogelijke dader al eerder tegen op de Spoorstraat met de kruising Hibbertsstraat. Samen met een andere man kwam de mogelijke dader vanuit de richting van de Albert Heijn en fietste richting de markt. Er volgde een botsing waarna er flink gescholden werd. Toen het slachtoffer zo’n tien minuten later weer rond die plek liep, kwam er vanuit de Markt een zwarte retroscooter op hem afrijden, die met het slachtoffer botste. De persoon op de scooter keerde, reed opnieuw op het slachtoffer af en sloeg rechtsaf de Hibbertsstraat in. Het slachtoffer herkende de scooterrijder als de man waarmee hij kort voor de aanrijding een conflict had. Het gaat om een man met een blanke huidskleur in de leeftijd van 25 tot 30 jaar met blond haar. De man droeg een lichtkleurig t-shirt. Op het moment dat de man op de scooter het slachtoffer raakte, heeft deze man mogelijk met een mes verwondingen aangebracht. Het slachtoffer zag kort na de aanrijding dat hij flink bloedde.

Ten tijde van het incident liep bij de Albert Heijn een man met een hond. Ook is het mogelijk dat er mensen aanwezig waren op de Markt, gezien de sluiting van de terrassen bij de café’s. De politie is op zoek naar deze man of mensen die mogelijk iets gemerkt hebben van de eerste en tweede ontmoeting.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

  1 comment for “Man wordt aangereden door scooter en mogelijk neergestoken

Comments are closed.