LIVE: Presentatie Super Markt Plan

superHaaksbergen – De Haaksbergse vastgoedondernemer Ben Roerink presenteert vanavond in Theater De Kappen aan de Sterrebosstraat zijn Super Markt Plan. Vorige week deed hij een nieuwe marktconforme bieding op ‘het gat in de Markt’ en dat wil hij graag toelichten.

De zaal zal om 19.00 uur open gaan en om 19.30 uur al de presentatie beginnen. Ben Roerink zal iedereen welkom heten, daarna zal de presentatie uit verschillende onderdelen bestaan. Walter Olde Egberink van L&O Architecten zal het plan bouwtechnisch gezien uitleggen, Thijs Broeze van Lidl zal één en ander vertellen over de exploitatie van de supermarkt. Hub Pluim van Stec Groep zal de uitkomsten van een recent onderzoek presenteren. Tycho Lam, advocaat bij Hekkelman zal tijdens enige conclusies verduidelijken, alvorens Ton Koenderink als adviseur de presentatie zal afronden.

Haaksbergen Actueel is aanwezig bij de presentatie en zal deze live uitzenden. Tijdens de liveuitzending is het mogelijk om vragen te stellen door te reageren op de Facebook livevideo of een reactie achter te laten op deze pagina. De vraag zal dan doorgespeeld worden aan de presentatoren. Anonieme vragen worden niet behandeld.

Interesse in deze beelden? Mail of bel naar (06) 36 55 79 36.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!