LIVE: Lidl en Ben Roerink presenteren eigen versie Marktplan

Bron: Gemeente Haaksbergen

Roerink
Bron: Gemeente Haaksbergen
Haaksbergen – Tijdens de commissievergadering Ruimte & Milieu zullen Ben Roerink en Lidl hun eigen versie van de plannen aangaande het gat in de Markt presenteren.

Coalitiepartijen Leefbaar Haaksbergen, D66 en PvdA dienden een motie in waarin ze verzochten om het originele plan van Ben Roerink op tafel te krijgen. Inmiddels zijn er wijzigingen in de plannen, aangezien Lidl heeft aangegeven toch wel te willen huren en ook wel appartementen boven de winkel te willen, waar dit in het originele plan niet het geval was.

Tijdens de commissievergadering, die om 19.30 begint in de raadszaal in het gemeentehuis, is Haaksbergen Actueel aanwezig om live verslag te doen.

Een verslag van de presentatie van Thijs Broeze van Lidl en Walter Olde Engberink van L&O architecten:

Een verslag van de presentatie van Ben Roerink, gehouden door Ton Koenderink en Walter Olde Engberink van L&O architecten:

Inspreken namens een tiental Haaksbergse ondernemers door Ruurd van Eck:

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Schmitz
adverteren