LIVE: Eerste marathon op natuurijs in Haaksbergen

banHaaksbergen – Heel Haaksbergen is in de ban van de eerste marathon op natuurijs. Op de ijsbaan wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor de marathons van vanavond.

Al dinsdagochtend vroeg waren de ijsmeesters aanwezig om de dikte van het ijs te meten, in de hoop dat het genoeg zou zijn om de marathon te mogen organiseren. Al voordat de KNSB aanwezig was, werden al broodjes bezorgd door Echte Bakker Bi’j Oons om ervoor te zorgen dat iedereen een goed ontbijt kon nuttigen. Nadat de Willem Hut van de KNSB de verlossende woorden gesproken werden, werd vanuit de vrijwilligers meteen actie ondernomen.Ook vanmiddag wordt goed voor de vrijwilligers gezorgd, Rabobank Enschede-Haaksbergen zorgt voor een warme hap.

De hele dag zal Haaksbergen App aanwezig zijn op de ijsbaan om verslag te doen. Nieuwe informatie zal aan dit artikel toegevoegd worden door middel van de liveblog.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.