Lantaarnpaal kapot? Gat in de weg? Doe een melding!

meldingHaaksbergen – Het melden van een gevaarlijke situatie of overlast door een probleem in de openbare ruimte kan op verschillende manieren bij de gemeente gemeld wordt. Tegenwoordig kan zo’n melding ook gedaan worden via de gratis Haaksbergen App.

Naast het actuele nieuws uit Haaksbergen en de agenda, is het inmiddels ook mogelijk om via de app van Haaksbergen App melding te doen van een probleem in de openbare ruimte. Een gat in de weg, een kapotte straatlantaarn, een verdwenen verkeersbord of misschien wel gewoon een losliggende stoeptegel, het is makkelijk te melden met de app.

Door het mogelijk maken van deze meldingen via de app hoopt initiatiefneemster Frédérique van Egmond dat zaken eerder gemeld gaan worden: “Ik ben er zelf altijd laks in geweest. Dan zag ik dat een lantaarnpaal kapot was, maar dan wist ik het nummer niet en dan moest ik nog een keer gaan kijken en het nummer onthouden, zodat ik dat kon melden. Door via de app de melding te doen, kan ik dat direct doen als ik bij de kapotte lantaarnpaal ben, ik kan zelfs een foto meesturen.”

Alle meldingen die gedaan worden via de app komen bij de gemeente Haaksbergen terecht. Naast melding doen via de app blijven de huidige mogelijkheden die de gemeente biedt om melding te doen van problemen bestaan. Dat kan telefonisch via de afdeling Openbare Ruimte, via het meldingsformulier op internet, maar ook per post.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.