Ladies Night op dinsdag 5 juni in de Kappen in Haaksbergen

Drie vrouwelijke ondernemers slaan de handen ineen om Haaksbergen stressvrij de zomer in te laten gaan! Stephanie van Malssen (Vivera Vital/Studio Box), Annelore Stortelder (Studio Noop) en Evelien Aarten (EVAA Coaching) willen op een gezellige en grappige manier het serieuze onderwerp ‘stress en burn-out’ bespreken met de ladies van Haaksbergen.

Stress! Burn-out! Je hoort die termen te pas en te onpas. Iedereen kent het of kent iemand die er last van heeft. Maar wat is stress nu precies? En wat is een burn-out? Tijdens de Ladies Night zal er van alles gedeeld worden over wat er gebeurt in je lichaam als je stress ervaart en hoe je overspanning en burn-out kan voorkomen. Maar ook welke invloed voeding en sporten, meditatie en yoga hebben op het voorkomen van én het herstel van stress. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Er zullen korte sport- en ontspanningsoefeningen gedaan worden, gewoon op de stoel, zodat de dames gelijk kunnen ervaren hoe simpel het kan zijn.

De eerste 100 dames krijgen een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]