Kulturhus zoekt vrijwilligers als gastvrouw of gastheer

De langverwachte verbouwing van de voormalige basisschool Het Dorp, ten behoeve van de huisvesting van de bibliotheek, is in volle gang en na de zomervakantie wordt het nieuwe Kulturhus geopend. Wij presenteren een vernieuwd concept waarin al onze activiteiten een plaats krijgen en waarbij het theater, filmhuis en de bibliotheek één worden. Vanwege dit nieuwe concept, zijn wij op zoek naar vrijwilligers in de rol van gastvrouw/-heer.

Werkzaamheden
U bent ons visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. U ontvangt bezoekers, beantwoordt vragen en wijst ze door. U houdt in de gaten wat er gebeurt en reageert hierop. U attendeert en informeert bezoekers over al onze diensten en activiteiten. U geeft voorlichting bij zelfservice zoals assisteren bij het kopen van entreekaarten, inschrijven en aanmelden voor abonnementen en activiteiten.

Wie zoeken wij
U bent ambassadeur en hebt hart voor de organisatie. U bent representatief, toegankelijk, vriendelijk en geduldig. U communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen en bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar.

Heeft u interesse in deze functie of wit u graag meer informatie? U kunt contact opnemen met Jacqueline ten Brink van Theater De Kappen. Gelieve te reageren voor 18 juni 2018.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden