Kulturhus start met vervolgcursus iPad

iPad

Foto: Beeldscherp Media

De Bibliotheek Haaksbergen, als onderdeel van het Kulturhus Haaksbergen start met verschillende cursussen om mensen in de Haaksbergse samenleving (digitale) vaardigheden bij te brengen. De cursus iPad, het vervolg, is speciaal voor mensen die al een beetje bekend zijn met de iPad, maar graag meer willen weten over het gebruik en de mogelijkheden.

De cursus start op dinsdag 30 januari onder leiding van twee docenten die aandacht besteden aan het gebruik van de iPad of iPhone, het instellen van een touch ID of een toegangscode, berichten versturen via de iPad, het gebruiken van diverse apps en het installeren en verwijderen daarvan en nog veel meer. Voor de cursus is enige kennis van het internet vereist en tijdens de cursus gaat iedereen aan de slag met de eigen iPad en een cursusboek. De cursus is geschikt voor alle iPads of iPhones met iOS 10 en hoger. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 26 januari via het aanmeldformulier dat te verkrijgen is bij de bibliotheek of de receptie van Theater de Kappen. Inschrijven is ook mogelijk via www.hierleerjewat.nl. Meer informatie over de cursus is te verkrijgen via Danielle Bekkers via telefoonnummer 053 5722040.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]