Kulturhus start met cursus Word 2013 voor senioren

word 2013

Foto: Beeldscherp Media

De Bibliotheek Haaksbergen, als onderdeel van het Kulturhus Haaksbergen start met verschillende cursussen om de ouderen in de Haaksbergse samenleving (digitale) vaardigheden bij te brengen. Het doel van deze cursussen is dat zij meer zelfvertrouwen krijgen en zich kunnen redden op allerlei gebieden.

De bibliotheek is dan ook aangesloten als leercentrum van SeniorWeb. Op die manier helpen senioren andere senioren op web in kleine groepjes. Een van de groepen gaat zich bezighouden met de cursus Word 2013, de kennismaking. Er wordt geleerd documenten te maken, opslaan, veranderen en verzenden in Word 2013. Na vijf bijeenkomsten is het mogelijk om een document te maken met inhoudsopgave, een verzorgde opmaak, toegevoegde afbeeldingen en nog veel meer. Bij voldoende deelname wordt op 22 januari om 18.30 uur gestart in het computerlokaal van Kulturhus Haaksbergen aan de Sterrebosstraat.

Deze cursus is in het bijzonder geschikt voor senioren die enige ervaring hebben met een computer. Aanmelden kan via de website www.hierleerjewat.nl, telefonisch bij Danielle Bekkers (053 57 22040) of via de mail. Ook is het mogelijk om schriftelijk in te schrijven via het formulier dat verkrijgbaar is bij bibliotheek en theater.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]