Koopovereenkomst Marktplan getekend

De koopovereenkomst voor het marktplan is ondertekend. Op donderdag 22 juni hebben ontwikkelaar Nordwick en de gemeente Haaksbergen hun handtekening gezet onder het document.

Om het gat in de Markt dicht te kunnen maken moet er formeel nog een bestemmingsplanwijziging plaatsvinden en moet nog een omgevingsvergunning geregeld worden, maar de verkoop van het stuk grond is een feit en daarmee is een belangrijke stap gezet in het dichten van het gat: ‘Met het zetten van de handtekeningen hebben we weer een belangrijke stap gezet. Het plan van Nordwick is een goed en haalbaar plan dat past op die plek’, geeft wethouder Ellen Prent aan.

Ontwikkelaar Nordwick is nog in gesprek over de exacte invulling van het pand, maar geeft aan dat er al volop belangstelling is. Zowel voor de winkel- en horecaruimte op de begane grond als voor de appartementen en de starterswoningen is interesse getoond. ‘Logisch’, zegt Bart Kienhuis van Nordwick, ‘Dit is nu eenmaal een geweldige plek om te ondernemen, maar ook om te wonen.’

Interesse in deze beelden? Mail of bel naar (06) 36 55 79 36.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!