Kirsten van Teijn weer naar Haaksbergen met ‘Kirsten heeft jeuk’

Teijn
Kirsten van Teijn komt dit jaar terug in Theater de Kappen na een zeer succesvol eerste cabaretprogramma tijdens het Verjaardagsfeest afgelopen jaar. Van Teijn komt met de muzikale cabaretvoorstelling ‘Kirsten heeft jeuk’.

Van Teijn heeft al haar hele leven jeuk. Jeuk komt van binnen, maar is ook een emotie. Ook krijgt Van Teijn jeuk van de wereld om haar heen. Maar soms moet je niet krabben, maar laten jeuken. Van Teijn stopt niet, maar is nog maar net begonnen. Ze brengt de jeuk naar het theater, maar ook de zalf tegen de jeuk.
Over haar eerste programma ‘Heilloos’ zei de pers onder andere: Trouw – ‘Overrompelend debuut’, Theaterkrant – ‘Droomdebuut uit Heiloo’ en de Volkskrant – ‘Goede grappen, fijne stem én flair.’

Kaarten voor de voorstelling op 22 februari om 20.30 uur à € 15,00 (inclusief gratis pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]