Kerstboom ‘Sterrenstralen’ klaar om te stralen

SterrenstralenHaaksbergen – De kerstboom van Sterrenstralen is zaterdagochtend weer neergezet langs de N18 en zal om 17.00 uur gaan stralen met dank aan diverse sponsoren.

Elk jaar wordt de kerstboom geplaatst om aandacht te vragen voor kinderen in gezinnen die niet veel geld hebben en daardoor rondom de feestdagen in december niet rijk bedeeld worden met cadeautjes. De stichting zorgt ervoor dat ook deze kinderen een presentje krijgen.

Daarnaast zet de stichting zich in voor kinderen die digitaal niet mee kunnen komen omdat er geen geld is voor een computer of tablet. In samenwerking met de verschillende scholen in de regio worden deze kinderen geholpen, zodat ze niet buiten de groep vallen, of zelfs lessen niet kunnen volgen omdat ze daarvoor een tablet of computer nodig hebben.

Ook dit jaar is er een speciale kerstkaart ontworpen voor de stichting, deze keer door Jenneke Brunnekreeft uit Eibergen. Bestellen van de kaarten kan via de website van Sterrenstralen, de opbrengst wordt gebruikt voor het steunen van de diverse goede doelen.

[the_ad id=”11686″]

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.