Kennedymars klaar voor de start

start

Foto: Nico Asbroek

Haaksbergen – Met de routebordjes die klaar hangen en stukken straat die vast afgezet zijn, is de organisatie van de Kennedymars klaar voor start.

Meer dan duizend wandelaars hebben zich aangemeld voor één van de te wandelen afstanden en zullen vertrekken nadat oud-voorzitter van het bestuur van de Kennedymars, Mark Meijerink, het startschot heeft gelost. Naast de Kennedymars van tachtig kilometer is het ook dit jaar weer mogelijk om de dag- of nachtmarathon te lopen van 42 kilometer, een halve dag- of nachtmarathon (21 kilometer) of de Mini-Kennedymars van tien kilometer.

Nog van 17.00 uur tot vlak voor de start is het mogelijk om in te schrijven voor de diverse afstanden, om 20.00 uur zullen de wandelaars vertrekken vanaf de Ruisschenborgh. Ook vanaf 17.00 uur zal Kennedymars Radio zowel op radio als televisie een verslag uitzenden van de Kennedymars. Dit is ook op de website van Haaksbergen App terug te vinden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.