Kapotte lantaarnpaal? Losse stoeptegel?

stoeptegel

Foto: Pien

Regelmatig krijgt Haaksbergen Actueel berichten van mensen die in Haaksbergen iets tegen het lijf lopen wat niet helemaal klopt. Een lantaarnpaal die het niet doet, loszittende stoeptegels, maar ook de aanwezigheid van bijvoorbeeld eikenprocessierupsen. Haaksbergen Actueel kan niets met deze meldingen, maar de gemeente Haaksbergen wel!

Met name in het weekend komt het vaak voor dat er meldingen binnenkomen van zaken in de openbare ruimte. Logisch, want in het weekend is het gemeentehuis gesloten en zeker in het geval van gevaarlijke situaties is het dan handig om ervoor te zorgen dat zoiets snel bekend wordt gemaakt. Ook in het weekend (en ‘avonds of ’s nachts) is er altijd iemand bij de gemeente aanwezig om dit soort zaken op te pakken, dus het beste kan meteen contact opgenomen worden met de gemeente.

Melding maken
Melding maken bij de gemeente kan op veel verschillende manieren. In het geval van spoedeisende meldingen, is de snelste manier om te bellen met het gemeentehuis, via telefoonnummer (053) 57 34567. Tijdens openingstijden is het team Beheer en Onderhoud daar te bereiken. Buiten openingstijden is het mogelijk een boodschap in te spreken op het antwoordapparaat. De dienstdoende medewerker kan dan, ondanks dat het gemeentehuis gesloten is, toch aan de slag.
Voor minder spoedeisende meldingen is het ook mogelijk gebruik te maken van het webformulier van de gemeente Haaksbergen. Ook op de website van Haaksbergen Actueel is dat formulier te vinden.

Lantaarnpalen
Voor het melden van defecte lantaarnpalen is de straat en het nummer van de lantaarnpalen nodig, zonder deze gegevens kan er geen monteur gestuurd worden. Vanaf maandag 21 augustus zal een controleronde plaatsvinden van defecte lichtmasten.

Interesse in deze beelden? Mail of bel naar (06) 36 55 79 36.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!