Kandidaten vrijwilligersprijs 2016 bekend

kandidaten

Foto: Betty Morsinkhof

Haaksbergen – De kandidaten die kans maken op de Vrijwilligersprijs 2016 zijn bekend gemaakt door de gemeente Haaksbergen.

De gemeenteraad organiseert al jaren een gezellige avond voor alle vrijwilligers om ze te bedanken voor het vele werk dat ze verzetten. Tijdens die avond reikt burgemeester Gerrit Jan Kok de prijzen uit. Er zijn drie verschillende categorieën: personen, organisaties en de categorie jongeren tot 21 jaar.

In de categorie ‘personen’ zijn genomineerd:

Martie Boonk, Ada Brouwer en Anneke Tel, Annie en Louis Brummelhuis, Jurgen Dunkel, Astrid Goering-Peters, Hennie Horst, René van der Kuil, Hermien Lankheet, Angelica en Jan Mol, Gerrit Sloot en Gerhard Lankheet, Henk Spanjaard, Jenneke Verheuvel en Herman Voogsgeerd.

In de categorie ‘organisaties’ zijn genomineerd:
Buurser pot De Waterspreeuw, barmedewerkers Theater de Kappen, de Haaksbergsche Schutterij, Werkgroep EMON (Eerste Marathon Op Natuurijs), EHBO afdeling Haaksbergen, terreinbeheerders vv Hoeve Vooruit en de Zonnebloem afdeling Haaksbergen.

In de categorie ‘jonge vrijwilligers tot 21 jaar’ zijn genomineerd:
Lidia Diaz Coboz en Anne Fleur Kramer

De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de vrijwilligersavond op 10 december in Theater de Kappen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!