Kaartenactie voor ernstig zieke Rico-Jay

Rico-JayHaaksbergen – De ernstig zieke Rico-Jay die gisteren uit een rijdende attractie viel bij Familiepretpark De Waarbeek is dol op kaartjes. Vrienden van de familie zijn daarom een actie gestart om hem te overladen met kaartjes.

Rico-Jay is al zeven jaar ziek en heeft sinds twee jaar een stoma op de dunne darm, maar desondanks dagelijks veel buikpijn. Op dit moment wacht hij op een behandeling in Boston. Kaartjes hielpen hem eerder door de vele dagen in het ziekenhuis. “Des te zuurder dat uitgerekend hem dit moest overkomen”, aldus een goede vriend van de familie. “Het eerste wat Rico-Jay aangaf was dat hij bang was dat hij nu niet meer naar Boston zou kunnen.”

Omdat Rico-Jay ook vandaag weer naar het ziekenhuis moest vanwege de verwondingen die hij opliep tijdens zijn uitje in De Waarbeek en vervolgens opgenomen werd, is de hoop dat veel mensen een kaartje willen sturen naar Rico-Jay. De kaartjes kunnen gestuurd worden naar:
Rico-Jay
p/a Sleutelbloem 7
7483 BD Haaksbergen

Alle kaartjes zullen vervolgens naar Rico-Jay gebracht worden ter ondersteuning.

https://www.youtube.com/watch?v=DGcI0wohVxw

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.

  2 comments for “Kaartenactie voor ernstig zieke Rico-Jay

  1. elfriede
    16 juni 2015 at 15:07

    kaartje is verstuurd voor rico-jay

    • 26 juni 2015 at 00:48

      Hartelijk bedankt voor de moeite en het brengen van een lach op Rico-Jay’s gezicht!

Comments are closed.