Jubileumdictee Rotary levert Kiranfonds 5.000 euro op

De Haaksbergse Rotary bestaat 25 jaar en hield daarom een jubileumdictee. De opbrengst was volledig bestemd voor het Kiranfonds, dat aan het einde van de avond een bedrag van 5.000 euro overhandigd kreeg.

De opbrengst van het dictee en een aantal andere activiteiten lag op 4.500 euro en dat was dan ook de cheque die gegeven werd aan twee van de bestuursleden van de stichting. Al snel werd vanuit de zaal aangegeven dat dat geen mooi bedrag was. Paulus Jansen, de voorlezer van het dictee, gaf als Gouverneur van het district aan dat hij het bedrag graag wilde afronden op een mooi bedrag, namelijk 5.000 euro.

Het dictee werd gemaakt door ruim vijftig zwoegende schrijvers die zich bogen over woorden als miss-wet-T-shirtverkiezingen, taalminnende crème de la crème en amoebedysenterie. Na afloop van het dictee kon men zich, zoals ook al in het dictee aangegeven was, koutend laven aan appetijtelijke spiritualiën, daarnaast was Thijs Kemperink aanwezig om een voorstelling te geven.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!