Jubilerend trainer Henk Prinsen ontvangt lintje

Henk PrinsenSint Isidorushoeve – Henk Prinsen, al veertig jaar trainer bij Budo Aktief, heeft zaterdagmiddag van burgemeester Gerrit Jan Kok een lintje opgespeld gekregen.

Prinsen ontving zijn lintje tijdens de jubileumreünie van Budo Aktief, waar hij vanaf de eerste dag bij betrokken is als trainer. Naast trainer is Prinsen ook voorzitter en bijzonder actief met het organiseren van jeugdkampen, clubwedstrijden, internationale wedstrijden en allerhande andere activiteiten.

Naast de trainingen bij Budo Aktief zet Prinsen zich ook in voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en geeft hij weerbaarheidstraining en zelfverdediging aan ouderen en jongeren die aan geweld zijn blootgesteld. Prinsen is jarenlang EHBO-er geweest en is nog steeds AED-vrijwilliger.

Prinsen mag zichzelf Lid in de orde van Oranje-Nassau noemen nadat hij van burgemeester Gerrit Jan Kok de onderscheiding opgespeld kreeg te midden van alle aanwezigen bij de reünie van Budo Aktief.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.