Jeugd Sport Fonds ontvangt 400 euro van Keepersdag

keepersdag

Foto: Betty Morsinkhof

Het Jeugd Sport Fonds ontving tijdens de Keepersdag in de herfstvakantie in Haaksbergen een cheque van 400 euro. Het geld is afkomstig uit het reservepotje van de organisatie, de drie plaatselijke voetbalclubs Bon Boys, HSC’21 en VV Haaksbergen.

Dit jaar werd de Keepersdag voor de tiende achtereenvolgende keer georganiseerd en opnieuw is het inschrijfgeld laag gehouden. Het geld in het reservepotje is de afgelopen jaren opgelopen en werd overhandigd aan wethouder Edith van Spiegel voor het Jeugd Sport Fonds. Ook Michel Veurink, oud-keeper van FC Twente, deed een duit in het zakje en schonk een deel van de verkoop van keepershandschoenen aan het goede doel.

Jeugd Sport Fonds
Volgens Van Spiegel is het goed om stil te staan bij het idee dat niet iedereen thuis genoeg geld heeft om te kunnen sporten. Het Jeugd Sport Fonds kan daarbij helpen zodat elk kind kan sporten. ‘Alle kleine beetjes helpen!’, geeft de wethouder aan. ‘Zo kunnen we er samen voor zorgen dat ook kinderen uit gezinnen met een erg smalle beurs lid kunnen worden van een sportvereniging.’

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!