Jerry Notenboom nieuwe directievoorzitter Rabobank Enschede-Haaksbergen

Foto: Frederique van Egmond

Rabobank, directievoorzitter

Oldenzaal – Directeur Jerry Notenboom van Rabobank Twente Oost vertrekt na vier jaar naar Rabobank Enschede-Haaksbergen. Hij volgt Gerrit Grotenhuis op die met pensioen gaat.

De 46-jarige Jerry Notenboom zal per 1 januari als directievoorzitter aan de slag gaan bij de vestiging Enschede-Haaksbergen. De in Den Haag geboren Notenboom begon zijn carrière bij de Rabobank in Zoetermeer. In 2011 kon hij aan de slag bij Rabobank Twente Oost en in 2012 ging zijn gezin achter hem aan. Hij woont samen met zijn vrouw en drie zoons in het buitengebied van De Lutte.

In een bericht op de website van Rabobank Twente Oost wordt Notenboom bedankt voor al zijn inzet: “Bij onze bank heeft Jerry een belangrijke bijdrage geleverd aan het op de kaart zetten van Twente Oost als coöperatieve bank, door zijn kennis te delen en daarmee de netwerken waar de bank zich in beweegt aan elkaar te verbinden. Wij danken Jerry hiervoor en wensen hem veel succes bij Rabobank Enschede-Haaksbergen.”

 

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Schmitz
Troel