Informatieavond over toekomstplannen De Veldmaat

Wijkraad De Veldmaat houdt voor alle wijkbewoners, belangstellenden, maar ook het college en de gemeenteraad een informatieavond over de toekomst van De Veldmaat. Daarbij wordt onder andere gesproken over hoe het nu gaat met ‘het beste idee van Haaksbergen’.

De Wijkraad won in 2017 de prijs voor het beste idee van Haaksbergen, waardoor er de mogelijkheid is een belevingspad aan te leggen in het Grintenbosch. Veel van die paden zijn met name geschikt voor mensen die goed kunnen lopen, maar dit pad wordt anders. Het gaat om een pad dat ook geschikt is voor rolstoelrijders, scootmobiels en mensen die slecht ter been zijn.

Een ander onderwerp dat aangesneden wordt is het Centrumplan De Veldmaat. In 2017 kon de wijk zich al buigen over de plannen die toen op tafel lagen, nu is het aan de Wijkraad om hier meer over te vertellen.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdag 20 juni en start om 19.30 uur. De avond wordt gehouden in de pastorie van de Bonifatiuskerk.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden