Inbraak bij HSC ’21 domper op feestvreugd na ‘schijtfeest’

SchijtfeestHaaksbergen – Na een succesvol ‘schijtfeest’ bij voetbalvereniging HSC ’21 werd zondagochtend ontdekt dat er in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken is bij de club aan de Scholtenhagenweg.

Zondagochtend werd ontdekt dat de koelwagens en de voorraadcontainers opengebroken waren. De inbraak moet tussen 3.00 uur ’s nachts en 7.00 uur ’s ochtends plaatsgevonden hebben. De opbrengst van het feest van zaterdag was niet meer aanwezig op de club, wel zijn laptops en harde schijven met muziek verdwenen.

Het schijtfeest van HSC ’21 levert veel geld op voor de club; de geschatte opbrengst is zo’n 20.000 euro. Een gedeelte van dat bedrag wordt gebruikt om een nieuw hoofdveld aan te leggen en voor de jeugd, maar er gaat ook altijd een gedeelte naar een nader te bepalen doel. Waarschijnlijk hebben de inbrekers gedacht dat de opbrengst van het feest nog aanwezig was.

Interesse in deze beelden? Mail of bel naar (06) 36 55 79 36.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!