IJsstrijd begonnen, eerste marathon in Haaksbergen?

marathonHaaksbergen – Met de eerste dag waarop het blijft vriezen begint de schaatskoorts bij veel mensen te kriebelen. Zo ook bij schaats- en skeelerclub IJsch.

Op Facebook en op de eigen website roepen de voorzitters van zowel de schaatsvereniging als van de eerste marathon op natuurijs alle vrijwilligers op om zich in te zetten voor de schaatsbaan. Door de vorst is de hoop dinsdagavond een marathon te kunnen verrijden op het ijs in Haaksbergen.

Met een eerste marathon op natuurijs in Haaksbergen wordt Haaksbergen weer eens positief op de kaart gezet. Ook het schaatsen zelf en de Haaksbergse schaatsclub krijgen dan veel aandacht. De ijsbaan aan de Scholtenhagenweg ligt er voorlopig nog redelijk verlaten bij en is nog gesloten, een schril contrast met de hoeveelheid volk als er daadwerkelijk een marathon verreden wordt. De benodigde vergunning is in ieder geval afgegeven door de gemeente Haaksbergen.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.

  1 comment for “IJsstrijd begonnen, eerste marathon in Haaksbergen?

  1. Ik ben ik
    18 januari 2016 at 10:41

    “Het is nog akelig rustig op de ijsbaan, ondanks de oproep van IJSCH aan alle vrijwilligers om te komen helpen de ijsbaan gereed te maken voor de eerste marathon op natuurijs.” Inleidende tekst op de fb pagina haaksbergen app.

    Niet zo heel gek dat er nog niemand komt helpen, want hey.. Het is maandag, de meesten moeten gewoon werken! 🙂

Comments are closed.