Identiteit gevonden dode man Berkel nog niet bekend

Berkel

Foto en bewerking: Beeldscherp Media

Het lichaam van de man die dinsdag dood werd aangetroffen in de Berkel in het buitengebied van Eibergen, is nog niet geïdentificeerd door de politie. De politie is nog steeds bezig met onderzoek.

Het lichaam werd dinsdagmiddag rond 13.50 uur aangetroffen in de Berkel tussen Eibergen en Rekken. Het gaat om het lichaam van een blanke man van 1.80 meter lang, met donkerblond tot bruin haar met een fors postuur. De man droeg een blauwwit geblokt blouse, een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Lee, een zilveren analoog horloge van Jacques Lemans met een leren bandje en zwarte sportschoenen van Adidas in maat 43,5.

De politie roept op om uit te kijken in de omgeving van Rekken onbeheerde voertuigen of fietsen te melden. Ook in het geval van vermissing van een persoon of als bekend is wie de gevonden persoon is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via (0900) 8844 of het contactformulier op de website van de politie.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad id=”17507″]